Ring til os på 9111 1616

- Alle hverdage kl. 08.00 - 17.00 (Fredag dog til kl. 16.00)

 

Hulmursisolering

 

Læs mere

 

Loftisolering

 

Læs mere

 

Krybekælder

 

Læs mere

 

Skunk

 

Læs mere
Image
Image

Hos E&S har vi stor erfaring med isolering. Vores isolatører er uddannet og certificerede og vi vægter kvalitet yderst højt.

Vi udføre hulmursisolering, loft isolering og etageadskillelse ved indblæsning af forskellige isolerende materialer som eks papir uld eller stenuld granulat.

Vi udskifter din loftlem og bygger ny gangbro og sætter vindplader op så der stadig er god ventilation på loftet i forbindelse med efterisoleringen.

Der er store økonomiske besparelser ved efter Isolering man har typisk spare 5000kr om året hvis man hæver sin isolering fra 100mm til 300mm Det hænger sammen på den måde at man før i tiden havde billigere varmeudgifter og derfor ikke vægtede isolering så højt som man gør idag.

Vi isolere hovedsageligt med Papiruld, Stenuld, Glasuld og Knauf Sundolitt Træfiber

Vi giver prisgaranti og går min. 15% under markeds prisen.

Kort og godt om E&S Ejendomme ApS

Vi arbejder med småt og stort inden for tømrer/snedker, maler og isoleringsarbejde. Vi har erfaring med styring af opgaver af varierende karakter, Virksomheden ejes af Sussi Olesen der udover at være maler, har 16 års erfaring ind for byggebranchen. Vi har fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte pris og tid. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag – hvilket vores glade og tilfredse kunder kan bevidne om. E&S Ejendomme Aps er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.