Ring til os på 9111 1616

- Alle hverdage kl. 08.00 - 17.00 (Fredag dog til kl. 16.00)

Image
Image

Hos E&S kan vi tilbyde professionelt malerarbejde, samt tapetsering med filt glasvæv og tapet her er pertentligheden i højsæde og hver detalje tæller.

Vi maler inde som ude både for private og erhverv, så trænger dit hus, sommerhus, vinduer eller bare en enkelt væg til en opfriskning, så tøv ikke med at ringe 9111 1616 og få et uforpligtende tilbud på netop din maler opgave.

Kvalitet er vores kerneværdi, derfor er det hos os garanteret kvalitetsmalerarbejde af faguddannede malere.

Vi har altid kunden i højsæde og arbejder hårdt på at opfylde kundens ønsker og behov så vi sammen kan skabe det bedste resultat.

Kort og godt om E&S Ejendomme ApS

Vi arbejder med småt og stort inden for tømrer/snedker, maler og isoleringsarbejde. Vi har erfaring med styring af opgaver af varierende karakter, Virksomheden ejes af Sussi Olesen der udover at være maler, har 16 års erfaring ind for byggebranchen. Vi har fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte pris og tid. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag – hvilket vores glade og tilfredse kunder kan bevidne om. E&S Ejendomme Aps er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.