Ring til os på 9111 1616

- Alle hverdage kl. 08.00 - 17.00 (Fredag dog til kl. 16.00)

Image

Rensning af tagrender

Tagrender kræver, modsat hvad mange tror, hyppig vedligehold. Tagrenderne opsamler nemlig ikke kun det vand, der falder fra himlen i form af regn, sne og slud – nej, de kan også være opsamlingssted for blade, løv grene samt rester af mos og anden uvelkommen bevoksning fra dit tag.

Sker det, at dine tagrender vokser til, kan vandet ikke længere løbe igennem dem. Vandet vil da begynde at falde ud til siderne for således, at kunne ramme uheldige fortovspasserende, havegæster og andre tørhovedede. Jo længere tid der går, hvor dine tagrender ikke renses, des sværere kan det blive for vandet at løbe igennem. Dette er fordi at blade, grene og mos med tiden kan samle sig til en tæt uigennemtrængelig masse.

Denne stadig tungere substans bliver med tiden også sværere og sværere at fjerne i kraft af sin tyngde. Bor du i en høj bygning, er tagrenderne selvsagt endnu sværere end ellers at holde, da det kan være risikofyldt af bevæge sig op i højden for at udføre sådanne opgaver. Selv for dem der ikke lider af højdeskræk, kan det ikke anbefales at give sig i kast med denne type opgaver. Men heldigvis er der råd for alt dette!

Tagrenderens har vi nemlig et team af fire topprofessionelle fagfolk, som gør en dyd ud af at holde din tagrende ren. Vi renser tagrender i bygninger på helt op til 25 meter og vi rykker ud i et bredt område af landet, dækkende hele Fyn og Jylland. Hos E&S ejendomme Aps benytter vi en særlig teknik, som gør os i stand til at rense tagrender på høje bygninger uden brug af lifter, stiger eller andet.

Med en “teleskopstøvsuger” renser vi din tagrende fra jorden – hurtigt, enkelt og sikkert. Og du er garanteret en ren tagrende, hvor regn- og smeltevand vil kunne passere frit og elegant igennem. Vi renser foruden tagrender også nedløbsrør og nedløbsbrønde. Her ud over indbefatter vores service ligeledes reparation af tagrender. Vores priser er yderst fordelagtige og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kort og godt om E&S Ejendomme ApS

Vi arbejder med småt og stort inden for tømrer/snedker, maler og isoleringsarbejde. Vi har erfaring med styring af opgaver af varierende karakter, Virksomheden ejes af Sussi Olesen der udover at være maler, har 16 års erfaring ind for byggebranchen. Vi har fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte pris og tid. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag – hvilket vores glade og tilfredse kunder kan bevidne om. E&S Ejendomme Aps er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.