Ring til os på 9111 1616

- Alle hverdage kl. 08.00 - 17.00 (Fredag dog til kl. 16.00)

Image

Støvsugning af tagrender

Har du brug for at få støvsuget din tagrende? Den klarer vi!

Hos E&S ejendomme Aps er vi specialister i støvsugning af tagrender. Vi rykker ud med kort varsel i et bredt område, der dækker både Fyn og Jylland Vores team af kompetente medarbejdere sørger for at efterlade din tagrende ren og klar til en ny sæson.

Tagrender er beregnet til at lede vand og smeltevand fra dit tag sikkert ned til kloaken. Er din tagrende tilstoppet af blade, smågrene eller mos fra taget, kan spildevandet løbe ved siden af og ud over tagrendens sider.

For at beholde kontrollen over dit spildevand og undgå at dette sker, er det fordelagtigt at få foretaget en støvsugning af din tagrende således, at det skidt der kan hindre vandet i, at løbe frit igennem tagrenden bliver fjernet før, det er for sent. Tagrender bør tømmes oftere, end de fleste går og tror.

Bor du i nærheden af tæt bevoksede områder, eller har du mos på taget, er det nødvendigt at rense med større hyppighed end ellers. En god huskeregel for dig der ikke bor i nærheden af træer, er at få støvsuget din tagrende minimum 1 gang årligt. På den måde er du sikker på, at undgå tilstopning og de problemer der kan følge deraf.

For dig, der bor med have, nær en park, eller måske ligefrem i tæt på skov og naturområder, anbefales det, at du foretager en rensning af din tagrende endnu oftere. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke altid hensigtsmæssigt at udføre tagrendestøvsugning på egen hånd. Selv på lave byggerier vil tagrenden ofte være placeret i en højde, der kan være svær at håndtere uden at sætte sin sikkerhed i fare.

Hos E&S ejendomme Aps kan vi med vores professionelle tilgang tage hånd om opgaven på en sikker og risikofri facon. Vi udfører støvsugning af tagrender i helt op til 25 meters højde og kan således klare de fleste opgaver – også dem, som er besværlige (Herunder bygninger og ejendomme som kan have små baggård og andre hjørner, der ikke altid er helt nemme at komme ind i).

Vi udfører rensning af tagrender for både ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private. Vores priser er meget fordelagtige og kvaliteten er altid i top. Du er mere end velkommen til at kontakte vores team for en snak om dine behov og ønsker – så giver vi dig et godt tilbud. 

Rensning af tagrende

Læs mere

Støvsugning af tagrender

Læs mere

Kort og godt om E&S Ejendomme ApS

Vi arbejder med småt og stort inden for tømrer/snedker, maler og isoleringsarbejde. Vi har erfaring med styring af opgaver af varierende karakter, Virksomheden ejes af Sussi Olesen der udover at være maler, har 16 års erfaring ind for byggebranchen. Vi har fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte pris og tid. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag – hvilket vores glade og tilfredse kunder kan bevidne om. E&S Ejendomme Aps er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.