Image
Image
Image
Image

Salbrovad 36, Assens - 6.800,- i husleje pr. måned.

Huset er i gang med en gennemgribende renovering bl.a. med nyt køkken. Så det fremstår nyt og rigtig fint.

Med dejlig stor have med minimum pasning.

Man går fra hoveddøren ind i en udestue/lukket overdækket terrasse med udgang til vaskerum og gang med skabe. Fra gangen er der til højre wc med bad og til venstre køkkenalrum og stue samt 1 værelse og trappe til førstesalen med stort repo med 2 værelser.

Huset opvarmes med træpiller.

Lille hund er tilladt. 

Depositum er 25.400,-

BBR oplyser 102 m2 men der er bygget lidt til så der er 130 m2.

E&S Ejendomme ApS

Vi sørger for at istandsætte din bolig, om det er lejlighed, hus eller rækkehus. Hos os er du garanteret et komplet stykke arbejde, der bærer præg af vores mange års erfaring. Står du med et renoveringsprojekt, eller er du klar til at udleje din bolig?

Tag kontakt til os i dag – så hjælper vi dig videre i processen

Kontaktformular

Brug denne formular til at sende os en henvendelse

Adresse

Randalsvej 52

7000 Fredericia

Kontakt os

Telefon: +45 9111 1616

Email: info@eogs-ejendomme.dk

Kort og godt om E&S Ejendomme ApS

Vi arbejder med småt og stort inden for tømrer/snedker, maler og isoleringsarbejde. Vi har erfaring med styring af opgaver af varierende karakter, Virksomheden ejes af Sussi Olesen der udover at være maler, har 16 års erfaring ind for byggebranchen. Vi har fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte pris og tid. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag – hvilket vores glade og tilfredse kunder kan bevidne om. E&S Ejendomme Aps er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.